Leuven Beach Foodcorner

Wat zou een beach event zijn zonder een ruim aanbod van streetfood. Smullen van de lekkerste gerechtjes kan gedurende de vijf dagen. Wij voorzien voor iedereen wat wils. Wil je gewoon even de sfeer komen opsnuiven of naar onze tornooien komen kijken, dat kan ook, want de toegang is gratis!

Meals on Wheels

Italiaanse gerechten
Meals on Wheels is een moderne foodtrailer die zich vooral richt op het bereiden van heerlijke Italiaanse gerechten, in het bijzonder Pasta's en AntiPasti.

facebook.com/mealsonwheelsbocholt | www.mealsonwheels.be

Stoof

Pizza in de houtoven
Stoof bereidt heerlijk verse pizza's in een houtgestookte oven met een temperatuur tot 400 graden. Gewoon goei pizza's met goei ingrediënten!

facebook.com/pizzastoof | www.pizzastoof.be

The Himalaya Club

Authentieke Tibetaanse gerechten
Wij koken Tibetaans streetfood naar authentieke recepten die al generaties worden overgedragen. Onze gerechten worden altijd en overal gesmaakt omdat we voor een faire prijs unieke wokgerechten serveren boordevol smaak. Want koken, dàt is de essentie van street food!

facebook.com/thehimalayaclub | www.himalayaclub.be

Chick'ndale

Authentieke Amerikaanse Foodtruck
Onze inspiratie komt voornamelijk uit Amerika Kopenhagen en Amsterdam waar foodtrucks al langer in het straatbeeld geïntegreerd zijn. Wij werken met verse lokaal gekweekte producten en enkel met de beste kwaliteit.

facebook.com/Chickndale

Blijf je graag op de hoogte?